Behandelingen

nagelreparatie en nagelregulatie

In sommige gevallen is een nagelreparatie of regulatie aan de orde. Samen met de pedicure kunt u kiezen voor deze behandelingen.

behandeling schimmelnagels / kalknagels

Merkt u op dat u nagels een verkleuring tonen (gele/ bruinachtige strepen) en ook verdikt dan kunt u er bijna 99% van uit gaan dat u een schimmelnagel heeft. Om deze optimaal te kunnen behandelen is het verstandig op tijd aan de bel te trekken en snel een behandeling te starten. Zo voorkomt u dat u gezonde nagels besmet.

overmatige eelt

Om onze voeten hebben we een laagje eelt die ons beschermt. Verkeerd schoeisel, stand afwijkingen, medicatie, of slechte doorbloedingen kunnen ervoor zorgen dat deze pathologische eelt last kan geven. Je ziet dan een geel verkleurde laag. Deze eelt kunt u laten weghalen (standaard in een behandeling inbegrepen zit).

kloven / ragaden

In sommige gevallen is een nagelreparatie of regulatie aan de orde. Samen met de pedicure kunt u kiezen voor deze behandelingen.

ingegroeide nagels

wanneer een nagel gaat ingroeien ondervindt u hier heel veel last van. Blijf hiermee niet lopen u verergert de situatie hierdoor. Er zijn meerdere oorzaken voor dit voetprobleem. Afhankelijk van de situatie is het wel te verhelpen, wees op tijd bij de pedicure.

likdoorn / eeltpit / eksteroog

Een likdoorn is een vaak voorkomend probleem dat zich tussen de tenen, in de nagelwal en onder de voetzool bevindt. Deze is vrijwel pijnloos te verwijderen en advies ter voorkoming wordt ter plekke gegeven door de voetspecialist.

voetwratten

Veel mensen kunnen het verschil tussen een likdoorn en wrat niet uitmaken. De behandeling van beide problemen is anders. Om deze virusinfectie tegen te gaan is een behandeling nodig en moet het duidelijk zijn of er sprake van een wrat of likdoorn is.

817219738  889   3189891  777  519 7148  4148188  47182849951  61931851971  419 818719  21649

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.